måndag 24 februari 2014

Lite för låg vikt

Vikt-domen på BVC var inte jättebra, tyvärr. Lillys vikt planar ut lite för mycket, och hon gör nu Flora sällskap nere på två kanaler under medelvikten. Det är ingen fara än, men vänder det inte lite uppåt snart måste läkare tydligen kopplas in, så nu blir det till att bara mata, mata och mata och inte försöka ha tid att göra något annat. Men i övrigt ser allt bra ut.

2 kommentarer:

  1. åh usch, det där med vikt alltså... Jack hade gått ner 300g efter att det först hade vänt när vi kommit hem från BB. första gången på bvc och jag grät mig igenom halva besöket och kände mig som världens sämsta. ersättning efter varje måltid (som innebar båda brösten varje gång) och redan dagen efter hade han gått upp 95g. visst får de både ersättning och ammas? kanske trycka på lite mer/oftare med ersättningen? och ja, släppa allt annat ett par dagar som inte är superviktigt. glöm inte att äta bra själv! ja, du har ju barn sen innan så jag kan väl knappast ha några råd att komma med, bara en tanke till dig och jag vet hur det är och hoppas det vänder snart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för peppen! Ja, de får både bröstmjölk och ersättning, och det låter som en bra idé att fylla på med ersättning efter amning, för ibland ligger de bara och småsnuttar.
      Att jag har barn sen innan verkar inte vara nåt bevis på att jag vet hur jag ska göra - med Alfred satt jag och matade konstant, men den här gången har jag fått för mig att jag ska hinna göra annat också. Men det får jag ju lägga ner, för matningen måste vara viktigast nu. Blogga lite kan jag få göra, men inget annat. ;)

      Radera