lördag 8 februari 2014

Fridfullt i soffan

Det funkar faktiskt riktigt bra att dubbelamna med den nya amningskudden när jag pallar upp den med den gamla och ett par kuddar till, så just nu sitter jag med båda tjejerna i soffan och har det ganska fridfullt (om jag bortser från barn-tv:n som Alfred har på). Jag plockade upp båda från sömnen efter en promenad (och efter jag satt en semmelbulldeg), och när de är halvsovande krånglar de sällan med att ta brösten.
Jag hoppas att jag inte trampat nån på tårna när jag klagat över att amningen strular - det är ju så känsligt det här med amning, och jag tycker verkligen att det är helt upp till en själv hur man vill göra; om man vill amma eller flaskmata eller både och. Men jag personligen tycker om att amma, och jag älskar att det är så praktiskt och dessutom gratis, så det är därför jag blir så ledsen och orolig när det inte funkar så bra. Så när jag nu sitter här och tittar på mina båda döttrar som ligger och äter i lugn och ro blir jag så glad! 
Lilly håller lite kontakt med syrran. 

3 kommentarer:

  1. Hur mysigt som helst. Det bästa är ju som du säger att mata dom typ när dom sover, hann mina barn vakna till och inse att dom var superhungriga så var det kört☺ hoppas ni har en riktigt mysig helg!

    Förresten, du har inte instagram?��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, popsara heter jag på Instagram!
      Ha en bra helg ni med!

      Radera
  2. Nu har jag önskat att få följa dig ☺ heter icl0914!

    SvaraRadera