fredag 24 maj 2013

Pros and cons

Jag stod och borstade tänderna och tänkte att jag skulle försöka vara lite positiv och komma på en bra grej för varje jobbig/dålig/tråkig grej med att vara gravid. Jag tänkte att det faktum att det ska komma ett - eller i vårt fall två - barn efter graviditeten inte skulle få räknas, för det var för uppenbart. Så jag började med:
1. Den ständiga kissnödigheten vs Mina bröst har blivit fasta igen efter förra graviditeten och amning
2. Sover som en kratta vs ...
hmm... fick tänka till lite där. Men så kom jag på: Jag får ta det lugnt och Christopher måste hämta saker åt mig.
3. Illamåendet vs ...
nej, jag kom inte på nåt mer. Så jag gick och frågade Christopher, som funderade lite och sa: Att folk förmodligen kommer flytta på sig på tunnelbanan så du får sitta - men jag invände att så är det ju inte alltid, men okej då.
4. Halsbrännan vs ... Christophers förslag: Att folk kommer tycka du är fin. Tja, kanske det, men för det mesta tycker jag inte att jag är fin själv, men okej då, många gillar ju gravidmagar.
5. Foglossningar vs ... Att man tappar mindre hår..?
6. Uppblåst mage (alltså inte av bebisar utan av gaser) och allt pruttande vs ... nej, jag kommer inte på nåt mer. Negativa saker kan jag fortsätta rabbla ett bra tag till, men det verkar ju tråkigt. Vad tycker du som läser, har du nåt positivt som jag kan försöka hålla med om?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar