fredag 10 maj 2013

Mår bättre - typ

Det verkar faktiskt som att jag äntligen mår lite mindre illa! Har inte riktigt vågat tro att det var sant, men nu har det varit flera dagar som jag mått rätt okej (med undantag för i onsdags kväll när vi kom fram sent till stugan och Alfred lekte med mormor och blev pigg som en mört/övertrött och vägrade somna före halv tolv och jag hade ont i magen och var trött och var millimeter från att kräkas - benhård vilja, djupandning och akupressurmassage satte stopp för det).
Kände mig dock yr på ett nytt sätt igår, så jag börjar bli lite orolig för järnbrist. Vid min förra graviditet hade jag jättebra järndepåer och behövde inget tillskott, men när jag var på MVC i v 9 visade det sig att de då låg på strax över minimigränsen, och när det nu dessutom visade sig vara tvillingar räknar jag med att ligga rätt risigt till. Ännu ett skäl att ringa MVC och be att få komma dit före v 20.
Och jag känner mig också fruktansvärt uppblåst. Jag ser redan nu i slutet av v 15 ut som jag gjorde sist i v 23, men det som är så störigt är att det ju inte är riktig gravidmage utan bara luft eller vad schöven det nu är. Eller tarmar som är världens segaste. Fasar lite för hur det kommer kännas när jag faktiskt har magen full med bebisar när det redan nu känns som att maten jag ätit ligger kvar ända upp i halsen...
Nu: sova! (= drömma konstigt, ligga obekvämt och bli väckt av Alfred vid kl 5, yay!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar