fredag 24 maj 2013

Energi!

Jag vet inte om det beror på att järntabletterna redan gjort lite skillnad, på att jag faktiskt kunde sova till 11 i morse (efter att ha varit vaken med Alfred ett tag tidigare såklart) eller på den där Laktulosen som jag började med samtidigt som järntabletterna, men idag känner jag mig energisk för första gången sen jag blev gravid!
Redan igår var jag mindre uppblåst i magen, så jag antar att Laktulosen har ett finger med i spelet, och om det är så är den min nya bästis. Fast jag kanske inte ska säga så mycket förrän jag testat i några fler dagar.
I vilket fall som helst: jag städar! Eller jag och Bobby städar. Jag fick ta över en robotdammsugare efter ett projekt på jobbet, så lille Bobby som vi döpt honom till kör just nu runt vid mina fötter och äter upp köksgolvets damm och matrester, medan jag plockat upp på diverse golv och nu ska ge mig in i klädkammaren som vi inte fått ordning i fast vi bott här i ett halvår (idag på dagen!). Vi har så mycket grejer, och det ligger alltid för mycket grejer på fel ställen, och det är för det mesta verkligen inte ens Alfreds fel, utan helt och hållet vi vuxnas.
Vi ska också ta tag i att lägga upp lite saker till försäljning på Blocket nu i helgen, och jag kanske tar och lägger upp dem här också, ifall någon av er är intresserad av t.ex. en sömnads-provdocka, ett par balkongstolar, en fin vägghylla eller en bunt gamla skivor som jag sorterat ut!
Tänkte faktiskt ta och gå ner i källaren med Alfreds pulka också - känns lite som på tiden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar