tisdag 19 januari 2016

VAB med Flora

Idag har jag för första gången VAB:at med Flora, den söta lilla loppan. Hon sov bredvid mig inatt, och jag tyckte hon var lite varm, så i morse tog vi tempen på henne och hon hade 38,1. Så det blev till att stanna hemma med henne, så hon och jag stannade kvar i sängen när Christopher gick upp med Alfred och Lilly. Men så gick Alfred och hämtade sin doktorväska och skulle undersöka henne (han tittar mycket på Doktor McStuffins nu för tiden), vilket var väldigt gulligt, och då piggnade hon till så vi fick gå upp - jag hade hoppats på att få vila lite längre för jag börjar också känna mig lite förkyld.
Jag hade dock tid klockan 10.40 för att hämta mina nya glasögon, så Flora fick sitta i arbetsrummet med Christopher och titta på Pippi på min dator medan jag var borta, och han tog den här överjordiskt fina bilden på henne.
Hon mådde helt okej, för övrigt, hon är lite snorig bara.
Sen åt vi (eller jag, hon ville inte äta så jag gav henne en kanelbulle från frysen bara för att få i henne något) och lade oss för att vila, men jag var tvungen att gå upp efter en stund då också eftersom vi hade inskolningsuppföljningssamtalet för tjejerna kvart över ett. Efter det tog jag med mig Lilly och Alfred eftersom de bara får gå till klockan två när en är hemma sjuk och efter lite mellanmål hemma lämnade vi Alfred på museets barnavdelning med Hilding och hans farmor och farfar så de fick leka igen (jag och Emil fick tid att fika ensamma igår, så jag hann umgås med honom en stund ändå, och idag var han i Malmö och jobbade).
Såhär ser jag ut när jag har mina nya glasögon, för dels är det skitläskigt med nya glasögon, lärde jag mig snabbt, för allt blir snurrigt, plus att jag inte kan se på nära håll med dem, så jag får sätta upp dem på huvudet stup i kvarten och det känns ju lite jobbigt ärligt talat. Och så ser jag ut som en galen tant rent allmänt i dem. Det blir kul det här. Men tv-bilden är åtminstone extremt skarp nu, alltid nåt. Nu har Flora kommit ner till mig i soffan, så jag måste göra mig i ordning och gå och lägga mig med henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar