söndag 5 oktober 2014

Sömntutor

Jag förstår mig inte på mina barns nya sömnvanor: klockan är 9:50 och de har inte vaknat än!
Flora somnade runt halv tio tror jag det var, men Lilly krånglade igår kväll och sov en power nap vid samma tid men var sen vaken till runt midnatt - sen krånglade hon och vaknade och satte sig upp och skrek en gång i kvarten ungefär mellan 2 och 4, och jag fick icke lägga ner henne. Till slut ledsnade jag och lyfte över henne till Christopher och då lugnade hon sig efter en stund. Och nu sover båda som stockar. Även Alfred vaknade halv nio, och han brukar vakna runt halv åtta. 
Våra vanliga sovtider blir ju helt knasiga av det här, men... äh. Snart blir det ju vintertid och då kommer ju allt ändras ändå, så det får väl vara. Jag fattar det bara inte. Plötsligt sover tjejerna ungefär två timmar längre per natt än de nånsin gjort. Men det är väl bra, antar jag. 

4 kommentarer:

  1. Redan tonåringar? ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, tiden går så fort, du vet. ;) De vaknade runt halv elva båda två, och då bara av att jag gick in och stökade i sovrummet!

      Radera
  2. Har en fråga om hur ni har gjort med sängarna? Är det IKEA sängar som man kan ta bort ena sidan på? Har en sån men skulle gärna vilja ha den i höjd med sängen som på bilden :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är IKEA-sängar, men nån av de billiga varianterna (köpta på Blocket) som man egentligen inte kan ta bort långsidorna på. Men vi har gjort det ändå, och så har vi knutit rep under så att de håller ihop ändå. :) De bara råkar vara på exakt rätt höjd med vår säng - men det går ju annars att anpassa med extramadrasser, antingen i spjälsängen eller i din. Vilken är det som är för hög/låg?

      Radera