söndag 12 oktober 2014

1000 inlägg!!

Det här blir mitt tusende inlägg! Galet - både att jag skrivit så mycket och hur fort tiden går. Jag startade ju den här bloggen någon vecka efter att jag fick veta att jag var gravid med tvillingar, och att jag har haft så mycket att skriva om det på ungefär ett och ett halvt år... Men man kan väl lugnt säga att det varit ett ganska så omvälvande halvannat år.
Jag tar och firar det tusende inlägget med en liten mobiltömning av bilder på våra underbara barn.
Tjejerna har varit frukostkräsna på sistone, och varken velat äta gröt eller leverpastejsmörgåsar - och jag som just bakat nytt bröd åt dem. Så en morgon lade jag på pyttelite hemgjord svart vinbärssylt (med mycket mindre socker än köpesylt) åt dem. Det gick hem. Fast Flora kan inte ha fått i sig mycket med tanke på den där mustaschen. 
De fick smaka lite apelsinjuice också till och med, så det blev värsta lyxfrukosten. 
Inte en jättebra bild i sig - Lilly ser ganska så lustig ut, men den får vara med ändå för de fina klänningarna. Älskar Next!
Ett litet barn som sover i ens famn - det finns inte mycket som slår det i mysfaktor.
Gåstolen vi köpte i somras har tjejerna inte använt på några månader, så vi har tänkt lägga upp den för försäljning, men innan dess måste vi ju fota den. Sen fällde vi ihop den så den blev så platt som det går - och då ville Flora plötsligt sitta i den igen. :) Lättare att klättra i så, antar jag.
Alfred hittade mina dator/jobbglasögon en dag och ville prova dem. Hur söt som helst! De är från Japan, precis som hans tredjenamn Masato.
Det här är en jättedålig bild, det är jag fullt medveten om, men jag tar med den ändå, för den visar hur Flora har iakttagit sin storebror och lärt sig hur han flyger med sina leksaksflygplan: viftar runt med dem ovanför huvudet vill säga. Men när jag hunnit få fram mobilkameran så hade hon stoppat in flygplanet i munnen, men var lika glad för det.
En av Alfreds favoritsysselsättningar för tillfället är att krypa in under saker, och helst madrasser. Här är han i sin säng, och hans systrar gör sitt bästa för att hålla sig kvar i sängen även fast Alfred leker mullvad under dem. Men just här tittar han förstås upp och lyser lite med sitt tärnljus.
Lilly har förstått att man ska koppla in sladdar i saker. Här försöker hon rundkoppla Christophers hårddisk i sig själv.
Alfred spelade tennis på en fotbollsplan på lekplatsen härom dagen - han brukar bara spela på sitt lilla rum annars, så det var kul att få lite mer utrymme.
Men han tog en paus för att krama Lilly som kom emot honom. <3
Flora alltså: världens roligaste stil vid matbordet. Hon sitter nästan alltid med en fot uppe på bordet! Här har haklappen tjorvat upp sig också, så det var svårt att nå tallriken. Den här middagen var förresten premiär för att precis hela familjen åt precis samma mat, nu i veckan: korv stroganoff med ris. Så stora barn vi har plötsligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar