onsdag 29 oktober 2014

Kläder och "kläder"

Idag har det blivit en massa foton på diverse outfits. Det började i morse med att jag provade fleeceoverallerna jag köpte begagnade i en tvillinggrupp (hon jag köpte dem av mailade och bad om ursäkt för att hon skickat dem lite sent, och anledningen var att hennes sju (!) barn hade varit magsjuka, så jag nojade ur och slängde dem direkt i tvättmaskinen när jag fick dem, även om jag rent logiskt förstod att kläderna inte var smittsamma... Men magsjuka: uärk.) och de passade jättebra och tjejerna gillade dem. Så de fick premiäras på promenaden idag.
Promenaden gick bl.a. till Lidl i Fruängen, för jag hade fått tips om att de hade billiga barnytterkläder i förra veckan, och jag ville se om det fanns några bra kvar. Det gjorde det nu inte, men jag hittade ett par jeggings till mig själv: supermjuka svarta leggings med fejkfickor fram och riktiga fickor bak, för 69 spänn! Så en annan har nu alltså köpt kläder på Lidl. Det ni.
Jag hittade, hör och häpna, julklappar till Christopher också - på Lidl! Så älskling, du får en konservburk med korv i år. ;)
När vi hämtat Alfred på förskolan skulle vi prova hans maskeraddräkter inför förskolans Halloween-utklädning imorgon, och Lilly hjälpte till. Alfred valde den här tigerdräkten (eller ja, här syns ju bara mössan, men ändå) för imorgon, trots att han pratade om att vara polis och brandman först - och det är jag glad att han släppte, eftersom han inte förvarnat mig så jag kunde fixa något sånt. Sen får vi väl i och för sig se vad han säger när det väl gäller imorgon...
Hans fantastiska apdräkt är för liten nu, men snart kan Lilly och Flora ha på sig hela och inte bara mössan.
Och Alfred passade på att prova nyckelpige- och bi-dräkterna jag köpte till tjejerna redan när de var nyfödda.
Och sen fick de premiära dem själva! Så söta! Jag tror väl inte att de kommer ha anledning att klä ut sig på Halloween, men vi har i alla fall dräkter om andan skulle falla på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar