torsdag 2 oktober 2014

Inställd provfilmning

Jahapp, den där provfilmningen, som jag flyttade på en gång till, till idag eftersom Flora var hängig, blev inställd till slut. Då blir det ingen reklamfilmskarriär för tjejerna (det skulle det iofs kanske inte blivit ändå eftersom det bara var en provfilmning), men det är nog rätt skönt. Jag minns ju hur tråkigt det var den dagen Alfred fotades med all väntetid, och allt hade ju varit ännu krångligare med två, plus att filmningen antagligen skulle vara på deras ettårsdag. 
Men lite kul hade det förstås varit med det färdiga resultatet, och jag ska inte sticka under stol med att pengarna hade varit välkomna. Men men. 
Flora är dessutom prickig idag, så de kanske hade tyckt att det varit lite konstigt att jag kom med henne idag - men hon mår bra nu och vi är rätt säkra på att det bara är virusprickar som kommit efter febern, så vi hade tänkt köra ändå för att få det gjort. 
Lilla prickekorven. 
Igår kväll somnade ju alla barnen redan lite efter nio - kors i taket, halleluja - men vid halv elva-elva vaknade Flora och var otröstlig. Det hjälpte inte att både jag och Christopher låg bredvid (jag med bröstet i beredskap), så till slut fick hon komma upp och sitta i famnen en stund i vardagsrummet. Sen lade jag mig för natten med henne vid midnatt och sen sov hon gott. Men jag blev lite orolig där ett tag för att hon blivit sjukare på något sätt igen - så läskigt när ens barn är sjuka, och vi är så oerhört tacksamma för att vi blivit välsignade med barn som hittills varit sjuka ovanligt lite (ta i trä).
Nu ska jag nog ta tiden som skulle gått åt till provfilmning och istället baka småkakor, så fort tjejerna vaknat (vi är ute med vagnen) och vi fått lunch. Inget ont som inte har nåt gott med sig, bokstavligen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar