torsdag 1 oktober 2015

Sjuka lagom till resan?

När vi lämnade på förskolan i morse och både Lilly och Flora glatt klev in frågade ena fröken mig nästan lite anklagande varför inte de också ska komma på måndagar, precis som Alfred (chefen hade redan berättat). Jag blev lite ställd men sa nåt om att de ju inte är så vana vid förskolan än, plus att det var lite egoistiskt för mig att jag gärna vill vara med dem. 
Men nu när de faktiskt verkar trivas bra så kanske vi får överväga att låta alla tre gå på måndagar också - vi får se. Först ska vi ju till Kreta i två veckor, då kanske det blir några steg tillbaka direkt när vi kommer hem. 
Alfred var lite hängig i morse och sa att han hade ont i bakhuvudet (?), men han hade ingen feber och en googling gav inga träffar, så han fick åka med till förskolan, och väl där ville han gå in. 
Men när han kom hem var han helt slut och somnade i soffan. Sjukdom: det enda jag inte kunnat planera och kontrollera inför den här resan. Jag och Christopher känner oss också smått hängiga idag, och tjejerna snorar, men om inget extremt händer ska vi väl kunna åka hoppas jag. 
Jag klippte förresten mitt hår idag och lyckades klippa sönder mitt guldhalsband i nacken... Jag lämnade in det för lagning, men det hinner inte bli klart innan vi åker. Jag frågade lite på skämt om de har några lånehalsband, och då fixade hon ett! Ett guldfärgat oäkta och billigt, och det duger ju under tiden. Men när jag kom hem och skulle klämma ihop en ring i spännet som var öppen gick den av... Inte min bästa halsbandsdag idag. :(
Vid lunchtid såg vi drottning Silvia! Vi ställde oss utanför teatern när Carina sagt att hon skulle gå därifrån till lunch, och väntade en stund och sen kom hon. Lite roligt att ha sett henne på riktigt! 13 år i Stockholm och inga kungligheter har jag sett, men här i Landskrona spankulerar drottningen omkring på gatan. 

Nu är jag på väg till Lund med veckans smørrebrød för min kurs. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar