fredag 2 oktober 2015

Kreta-förberedelser

När vi lämnat Flora och Lilly på förskolan idag och gick upp på övervåningen för att lämna Alfred fick vi veta av hans fröken att ett barn blivit hemskickat på morgonen pga diarré och att de avvaktade ett annat som också visade symptom på magsjuka... Så jag valde att ta det säkra före det osäkra och ropade tillbaka Alfred och så gick vi ner igen och hämtade Lilly och Flora. Flora satt i sin favorit Tittis knä och var faktiskt lite ledsen sen i bilen och sa "Tittiiii", men det fick vara så. Lite feber och snor kan vi ju ändå åka med, men magsjuka, då är det ju kört.
Jag har haft lite feberaktig huvudvärk idag, men jag verkar inte ha feber, så jag hoppas det går över lika fort som det gått över för barnen - Flora var lite varm igår kväll när jag var på min kurs, men blev bättre under natten redan, och Alfred piggnade också till under kvällen.
Nu har vi nästan packat färdigt, och tvingades använda den stora resväskan vi fått låna av mamma också: nu har vi tre megaväskor som väger nästan 20 kg var - jag hade hoppats på att klara oss med två stora och en mindre, men det gick inte. Bara badgrejer med simdynor och allt tar upp nästan en hel väska. Lite smått ångest över hur mycket vi har med oss och hur vi ska hantera tre stora väskor, vagn och tre barn, men det får gå helt enkelt. Vi ska kliva upp halv tre i natt - VARFÖR måste alla charterresor gå vid sån okristlig tid? Man får visserligen nästan hela första dagen på plats, men man kommer ju vara mer död än levande och ha svårt att uppskatta den... Vi ska se till att ha allt färdigt innan vi ska lägga barnen så att vi kan lägga oss samtidigt, och förhoppningsvis kan jag känna mig såpass lugn att jag kan sova och inte noja över packningen.
Så imorgon är vi på Kreta! Jag tror nog vi hörs därifrån också, om de inte ljugit om internet på hotellet. Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar