onsdag 21 oktober 2015

Kvällen före födelsedagen

Idag när jag hämtade på förskolan var alla tre barnen ute - hurra! Alfred var jätteglad för att han hade fått vara ute lääänge idag. :) Sen började alla tre bråka med varann så fort vi kom hem, men det är ju en annan femma - det verkar vara vår nya vardag.
För min del har jag bråkat med Telia igen: efter att ha väntat på att Skanova ska komma hit och koppla ihop våra avklippta teleledningar i två gånger tre veckor (deras normala väntetid) eftersom någon på Telia missuppfattat vad vi sagt typ tusen gånger så ringde jag idag igen och fick veta att även killen som för tre veckor sen verkade förstå vårt problem inte hade lagt någon beställning ändå, så killen idag, som förhoppningsvis fattade vad som krävs, fick lägga en ny order som först ska ta två veckor att behandla och sen tillkommer Skanovas väntetid på det. Det är helt sabla otroligt det här. Nu har det gått snart två månader sen vi fick veta att klantarslet som bodde här förut klippt av ledningarna och vi har ännu inte fått in varken bredband eller tv. Tack och lov för Bredbandsbolaget som låter oss låna mobila bredband under tiden vi väntar, och för att vi har en dvd-spelare och en massa barnfilmer, annars hade vi gått under allihop.
Ikväll kom Christophers föräldrar hit, på genomresa från Lysekil till sitt nya hem i Frankrike, för att vara med på tjejernas födelsedag imorgon, och alla tre barnen var överlyckliga och har showat och sökt uppmärksamhet hela kvällen. Så vårt gästrum invigs inatt!
Imorgon ska barnen till förskolan som vanligt, och vi skickar med dem glasspinnar för att fira - ingen sockerfri förskola här inte, de föreslog att vi skulle bjuda på glass, så då gör vi väl det - och så ska Flora och Lilly till BVC på eftermiddagen för att vägas och mätas. På förmiddagen ska jag träffa en reklambyrå i Malmö för att förhoppningsvis få in en frilansfot, och sen efter BVC kommer min mamma hit också så vi kan fira födelsedag.
Nu måste jag slå in de sista presenterna och sen gå och lägga mig! Sista kvällen med ettåringar till barn. Galet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar