fredag 9 oktober 2015

Kreta dag 6

Det här satt jag och tittade ut på igår kväll och hade det rätt gött. 
Under tiden lade Christopher barnen, som hade sprungit runt med nya kompisar så de var helt svettiga och utmattade, och när jag kom in låg de såhär fint (det var mörkt och jag fick ta med blixt och när det blev dåligt ville jag inte blixtra igen, så det fick bli såhär).
Idag tog vi en pooldag, och Alfred fick leka med nya kompisarna Folke från Uddevalla och Filippa från Lysekil.
Vid sovdags tog vi en promenad och jag fotade lite fina växter, och så tog jag ett dopp i havet. Här papegojblomma, som jag köpte dyrt när min syster tog examen från Forsbergs.
Bougainvillea, som jag har för mig att mamma sagt var min mormors favoritblomma. 
Granatäpplen i någons trädgård.
Tupplur vid poolen.
Det har varit lite molnigt idag, men de har rört sig fort, så det har inte stört direkt. Det är 27-28 grader så lite moln ibland är nästan okej. 
Sen fick barnen testa lekrummet med pappa och så gick jag och köpte en fin ljusgul sarong. 
På tal om att köpa så köpte vi faktiskt några foton av de där fotograferna. Christopher tyckte det var onödigt för vi fotar så mycket själva, men jag tyckte lite synd om dem - det är ju kris i Grekland och vi framkallar aldrig foton, så vad schöven; 350 spänn till dem tyckte jag vi kunde ta. Fotona ska väl få plats någonstans i våra tio rum. ;)
Efter lekrummet fick Flora och Lilly gå och beställa äppeljuice av Lillys flirt Christos. 
Nu har vi plågat våra barn genom att duscha dem men tröstat med Pippi på dvd, och snart är det dags för middag. Dagarna rullar på här i solen, och vi har det skönt!

2 kommentarer:

 1. Ni verkar ha det bra där nere! Jag längtar tillbaka till Kalifornien när jag ser de här bilderna. Bougainvillea och papegojblommor hade vi i trädgården och granatäpplen växte lite här och där i vårt område.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är superhärligt att vara här! När jag väl är hemma i ruskväder klagar jag sällan, det är ju liksom så det är, men åh vad skönt det är att vara här i värmen!
   Och ni gjorde ju en rejäl förändring i klimat mellan Kalifornien och Piteå, så jag förstår att du kan längta tillbaka ibland...

   Radera