söndag 20 september 2015

Första dagen utan amning för Lilly

När vi skulle lägga barnen för en stund sen kom jag plötsligt på: idag var första dagen i Lillys liv som hon inte ammat en enda gång.
Båda tjejerna brukar få en slurk på morgonen när vi ligger kvar i sängen, och sen ofta en omgång på eftermiddagen också, men i morse blev det inte så, och på eftermiddagen hade vi besök av en barndomsvän till Christopher (som bor strax utanför Landskrona) med fru och son, och sen var det middagsdags. Lilly kom in till vår säng nån gång i natt, och vid halv sju kom Flora och Alfred, men vi lyckades få båda tjejerna att somna om - fast Alfred var omöjlig, så han sprang runt och lekte - och när Flora vaknade igen vid närmare halv nio fick hon bröstet, och sen var jag tvungen att gå upp och hjälpa Alfred med nåt precis när Lilly vaknade, så hon fick aldrig nåt. Men hon har faktiskt inte ens försökt komma åt bröstet på hela dagen, fast det är hon som brukar gilla det mest - eller snarare: Flora brukar vilja hålla på mitt bröst oftare, men hon ammar inte så fasligt mycket, medan Lilly brukar amma ordentligt när hon väl är där.
Så jag vet inte, kanske att jag kan lägga av nu om jag vill, men det känns faktiskt lite vemodigt. Så vi får se, vill de ha ett tag till så får de nog.
Den här bilden tog jag i somras när båda halvsov vid mina bröst. Så mysigt ändå.
Vi tog lite kort i trappan innan våra gäster kom, när vi var finklädda.

Fina fina ungar.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. :) Då får jag fixa bilder! Jag har lagt upp några bilder här och där, men inget samlat, men nu börjar vi få fint i de flesta rum, så det börjar bli dags. Jag är förresten nyfiken på ert hus också! :)

      Radera