måndag 25 augusti 2014

Läggningskaos

Jag skulle vilja skriva ett långt inlägg om hur det går här utan Christopher, men jag hinner inte. På mobilen (där jag skriver nu) är det för jobbigt att skriva mycket, och just nu går jag omkring med en sovvägrande Flora medan Alfred, som ständigt är missnöjd för att jag inte hinner med honom, får somna i soffan ikväll, och Lilly ligger och sover i mammas famn. 
Vi har haft två helt vedervärdiga kvällar där jag försökt lägga båda tvillingarna samtidigt i sängen, och de har vägrat ligga still och jag har varit svintrött och mer eller mindre kastat tillbaka de stackars barnen och rutit åt dem när de krupit iväg för tionde och femtionde gången. Igår tog det en timme, och sen väckte de mig en gång i halvtimmen hela natten som vanligt. 
De är i en utvecklingsfas nu, så jag antar att det är därför de vägrar läggas som vanligt, och jag blir knäpp. Jag är utmattad, stackars mamma är helt slutkörd och Alfred är svältfödd på uppmärksamhet och vi har en vecka kvar. Yaaay...
Och dessutom ska mamma hem till Helsingborg över dagen imorgon så jag ska "ratta tre knattar" själv (som en kompis uttryckte det). Jag kommer antagligen vilja skära halsen av mig innan dagen är över... Eller nej, dagarna går rätt bra, förutom att stackars Alfred konstant tjatar om att jag ska vara med honom när jag bara inte kan, det är kvällarna som är vidriga. Nåväl, vi får se. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar