söndag 3 augusti 2014

Klättring

Idag passade tjejerna på att klättra lite på mormor innan hon skulle åka hem till Helsingborg över natten för att gå till läkare för armen imorgon.
Sen klättrade de på varann. Flora var så hemskt trött medan Christopher höll på med maten och jag gjorde äppelmos, så vi lade ner henne lite halvhjärtat i mjukliften (planen var ju att de skulle äta snart) så hon kunde vila lite.
Och strax hörde jag skratt nerifrån golvet! Lilly hade klättrat upp på Flora för att sno hennes napp, och Flora tyckte det var hejdlöst roligt.
Sen somnade båda (Flora i mjukliften och Lilly vid mitt bröst, som vanligt) innan de hann få mat, och nu är klockan halv elva och båda har bara fått bröstmjölk när de vaknat till, men jag hoppas det räcker, för ingen av dem ville ha välling, som jag försökte lura i dem. Verkar ju knasigt att ge dem mat-mat om de vaknar nu (vilket Lilly verkar vara på väg att göra), så det får duga med bröst-mat ikväll helt enkelt. Vi får se hur natten blir, men jag tycker båda har varit väldigt oroliga och har ammat mycket på sistone oavsett, så det kanske inte gör nån skillnad. Bortsett då från att Flora somnade vid åtta, så hon kanske vaknar tidigare än vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar