onsdag 13 augusti 2014

50-årsfesten

Kom på att jag inte lagt upp några bilder som jag tänkt från den där 50-årsfesten vi var på med tjejerna härom veckan, så de får komma upp nu.
Vi provade att sätta på dem ett par klänningar vi köpte på Polarn o Pyret förra sommaren på rea - de är i storlek 80, och tjejerna använder än så länge bara 68 och 74, men de funkade faktiskt! Den såg lite stor ut på lilla pytte-Flora, men på Lilly passade den bra. Till klänningarna fick de ha skor som jag köpte när Alfred var liten, men knappt aldrig använde.
Och det gick rätt så bra att gå i skor, även om det var ovant och tjejerna mest försökte bli av med dem.
Maten åt vi lite för oss själva vid ett bord där det fanns drinkunderlägg som tjejerna kunde leka med - det var enklast att hålla oss lite undan de andra gästerna med de här två små pill-ungarna.

Den här bilden blev lite suddig, men vi tog ändå en familjeselfie (minus Alfred som var med mormor på en sysslings 14-årskalas istället) i den stora spegeln nedanför trappan. När jag kom nerför trappan en gång och såg mig själv i spegeln tyckte jag det såg ut som att jag hade nån konstig hjälm på huvudet för att mitt hår blivit så extremt solblekt i sommar. :)
Det var väl inte direkt jättesmidigt att vara på stor fest med två 9-månaders bebisar, men det gick i alla fall. Sen missade vi efterrätten för att vi lovat att komma hem innan Alfreds läggdags, så vi fick köpa glass på McD på vägen istället, lagom glamouröst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar