söndag 11 maj 2014

Shoppingdag

När tonårstjejerna åkt in till stan för att shoppa idag ville inte vi vara sämre, så vi tog bilen till Kista galleria för att kolla in Next-butiken. Vi har ju beställt kläder från Next en gång, och Christopher hade gått förbi butiken en gång, så idag ville vi gå dit tillsammans och se vad vi hittade. På vägen somnade Flora med fingrarna flätade in i mina. Jag älskar de där små mjuka händerna så mycket.
Man kan väl säga att vi kanske hittade lite för mycket kläder... Vi handlade för 1 150:-, men fick å andra sidan 16 plagg för pengarna, vilket ju är riktigt riktigt bra. Här två klänningar som visst fick lite konstiga färger på bilden: den till vänster är ljusgrön och den till höger är ljusblå. Storlekarna är lite märkliga ibland kan jag tycka, vi köpte både 3-6 månader och 6-9 och allt är jättestort. Men hoppas på att vi kan använda dem i sommar åtminstone.
T-shirts och byxor för 29 pix styck.
Trepack pyjamasar för en tvåhundring.
Och Alfred som inte var sugen på klädshopping mutades med att få välja en tröja med en glass på själv, men shortsen valde jag.

De här! Sååå fina!


Och de här tröjorna!! Älskar dem. Känns perfekta för vår västkustsommar.
(De är i storlek 3-6 månader men för stora.)

Nu är klockan över midnatt och jag sitter och halvtittar på Eurovisionfinalen och väntar på att Christopher ska komma hem med Stella och Lotta, som han är och hämtar efter Justin Timberlake-konserten. En liten försmak över hur det kommer bli som tonårsförälder... Lite orolig för att det tagit lång tid redan, men det lär ju varit smockat med folk där, så det var nog inte helt lätt att komma fram.
Jag sa, av oklar anledning, till Alfred förut idag att Stella och Lotta skulle på konsert med en kille som sjunger "och vickar på rumpan", så det där vickandet på rumpan har han tjatat om hela kvällen. Mycket roligt. Jag sa att han kunde få vara uppe och titta på melodifestivalen en stund och somna i soffan, för där skulle de också sjunga och några skulle nog vicka på rumpan. Men det var ett dåligt beslut, för dels tyckte han de vickade för lite på rumporna, dels blev han övertrött och hysterisk och sprang runt och kastade en mjuk boll omkring sig och skrek när vi ville att han skulle sova - men vid elva fick vi honom att däcka i soffan till slut. Och nu kom tjejerna hem, så allt är bra. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar