fredag 11 juli 2014

Premiär för lax

Idag hade vi UV-tältet på stranden, och det funkade hur bra som helst - det blåste lite, men eftersom Christopher frivilligt lade sig i det stod det stadigt, och så fick jag ligga i solen utanför: perfekt!
Sen åkte vi in till stan för att hämta ut paket till mammas födelsedag imorgon, köpa nån mer present plus lite kläder (dem kan jag berätta mer om sen - köpte drömklänningar till tjejerna bland annat), äta glass och handla mat. Vi köpte lax till tjejerna för första gången.
Den kokade jag tillsammans med broccoli och lite vitpeppar, och i en annan kastrull kokade jag makaroner.
Sen mixade jag alltihop (i matberedare idag bara, och inte med stavmixer för första gången, för att få det lite grövre) med lite smör och lite mer rapsolja. Och även detta gillade de! Det är så roligt att de gillat i stort sett all mat jag gjort åt dem (men de gillade inte burkmat som de fick prova på IKEA).
Nu har vi just fått tillbaka strömmen efter några timmars strömavbrott (men jag tyckte det var så mysigt med värmeljus i badrummet att jag lät bli att tända lampan trots att strömmen kom tillbaka just när jag skulle börja borsta tänderna), så när jag är klar med det här inlägget är det dags att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar