fredag 25 juli 2014

Dagen idag

Vi kör ett bildinlägg om dagen igen.
God morgon! Tre barn vakna och kravlandes i sängen mot ljuset i öppningen ner från sovloftet. Fullt sjå att hindra tvillingarna från att dratta ur sängen.
Fotade kläderna vi shoppade när vi åkte in en vända till stan igår. Det var halva priset på rean på både Lindex och KappAhl, så vi köpte en bunt kläder i storlek 80 - det blev dubletter av allt, även fast vi som regel inte klär dem likadant. Randiga byxor och koftor från Lindex, bodies och två klänningar från KappAhl (den blommiga har jag varit kär i länge, men tyckt varit lite dyra, men nu kostade de 62:50/st), och en tröja med stjärnor på till Alfred - och längst till vänster en tröja till mig, som normalt aldrig har stickade tröjor utan bara koftor. Men den kostade också 62:50, så varför inte liksom.
Hittade frysta vattenmelonskiveglassar i frysen, som Christopher fixade härom veckan, men vi glömt att äta. Så Lilly fick en efter frukost.
Och Flora också förstås.
När mormor gick ut och gick med tjejerna på förmiddagen och Alfred ville hjälpa pappa att gräva dräneringsdike runt huset så fick jag en halvtimme på stranden för mig själv - lyx!
Och på eftermiddagen tog jag prickig-selfies med Flora...
... och Lilly.
Annars har vi mest badat idag, för det har varit 30 grader i luften och 25 grader i vattnet, precis som det varit i över en vecka nu. Fast det verkar vara slut på supervärmen nu, men det ska nog gå bra med lite svalare också, hur ljuvligt det än har varit.

2 kommentarer:

  1. Hur har du gjort glassarna?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är bara vattenmelonskivor som vi stuckit in en glasspinne i! Tips från C Kjeell i tvillinggruppen. :)

      Radera