lördag 5 juli 2014

Fredag

Krypandet går framåt här. Idag frestade jag Lilly med hallon för att få filma henne när hon kröp. :) Det mycket missnöjda ljudet kom från Flora uppe i soffan som redan ätit upp sina.
Idag tog Christopher förmiddagspromenaden, och jag och Alfred gick till stranden. Där såg vi en sorts tång/sjögräs som jag aldrig sett förr, som såg ut som bollfransar!

När Christopher och tjejerna var klara med promenaden behövde han sticka hem och skicka ett jobbmail, så jag blev kvar ensam på stranden en stund med tre barn. Det var ju ett jobb, kan man säga.
























Efter stranden gjorde jag en ritning till Alfred med när han får/kan göra olika saker under dagen, så han kanske förhoppningsvis slutar tjata lika mycket om att vi ska leka med honom när vi måste laga mat, eller om att få titta på tv mitt på dagen. Jag är ingen hejare på att rita, men han kunde i alla fall tyda allting på första försöket!
Först är det en säng, sen tv (han får se "Sommarlov" när han gått upp), sen frukost, tandborstning, leka (springa i trädgården föreställer bilden), lunch, leka, laga mat, äta, diska, tv, tandborstning, sova.
























Klockan 21 var det 22 grader varmt ute (första varma kvällen sen vi kom hit) och alla barnen var vakna, så vi åt jordgubbar på altanen. Det var ett fasligt krypande och kravlande på Flora och Lilly för att komma åt skålarna, så äta på golvet är väl kanske inte att rekommendera längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar