lördag 17 augusti 2013

Trött i ryggen

Idag konfirmerades min fantastiska systerdotter Stella, och Lilly och Flora verkade uppskatta konfirmandernas sång i kyrkan väldigt mycket; de snurrade runt järnet när det sjöngs som mest.
Men det blev nästan en heldag i farten för mig - först fick vi lunch hemma hos Stella, sen var det konfirmationen i kyrkan och sen var det plockmat och presentöppning hemma hos Stella igen. Inte för att jag sprang runt så mycket förutom efter Alfred lite när han lekte med andra barn, men jag kunde ju inte ligga ner och vila på hela dagen, och jag blev så fruktansvärt trött i ryggen. Konstigt nog var det inte i svanken jag blev trött, vilket jag kunde förväntat mig, utan det var mitt uppe i ryggen. Jag har fått lite ont där på nätterna ibland på sistone, men idag värkte det där mest hela dagen. Som tur var blev det bättre rätt fort när jag fick lägga mig i soffan en stund åtminstone. I vilket fall som helst var det en väldigt trevlig dag, och som vanligt var alla andra väldigt fascinerad av att vi ska få tvillingar. :)
En av de vanligaste frågorna är ju förstås om vi har tvillingar i släkten, men det har vi inte, utan mitt svar blir ju alltid: "Nej, det är för att jag är gammal, då släpper man ibland flera ägg." Och just nu idag känner jag mig väldigt gammal, för jag fyller 41 imorgon... Det är nästan värre än att fylla 40 faktiskt, konstigt nog. Men jag får väl vända på det och tänka att det är helt fantastiskt att jag lyckades bli gravid igen och att det hittills i alla fall ser ut som att det är med två välskapta barn. Då får jag väl ta att jag är lite gammal och tänka också på vad en klok man sa till mig i våras: "Att få barn håller en verkligen ung." Vi kör på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar