onsdag 28 augusti 2013

Göra mig av med grejer

Har försökt utnyttja mina graviditetshormoner idag för att göra mig av med saker, men det verkar tyvärr inte gå tillräckligt bra - min sentimentalitet tar över. Jag har över 200 klänningar (de flesta finns att beskåda på min andra blogg Dagens klänning), och är fullt medveten om att det är helt galet. Och eftersom vi nu behöver mer garderobsutrymme för tvillingarnas kläder tänkte jag att nu var ett bra tillfälle att försöka minska samlingen med åtminstone en tredjedel. Men se, det gick inte. 31 lyckades jag rensa ut, och då är det kanske fem av dem som jag är högst tveksam till om jag verkligen vill bli av med, och måste få Christophers råd först. Fick ihop några kjolar, shorts och toppar också i och för sig. Och just det, jag har alldeles för många gamla t-shirts som jag inte använder, så den lådan måste jag också gå igenom.
Christopher fick veta härom dagen att man numera kan lämna in gamla kläder på H&M, och det fantastiska är att man kan lämna även trasiga kläder, och så återvinner de dem! Plus att man får en rabattkupong att använda där om man lämnar in kläder. Hur bra som helst.
Jag skulle så gärna vilja göra mig av med andra saker också, för jag har så mycket grejer! Men alltså, det går inte... Jag har ju skaffat alla mina saker för att jag tycker om dem. Har dock en kasse med grejer jag röjde ut vid flytten som jag ska lägga upp på Tradera nån dag när jag orkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar