torsdag 22 augusti 2013

Aaaaaj

Idag har livmodern tryckt upp mot högra sidan av revbenen hela dagen. Började må skit direkt efter frukost idag igen, så jag måste testa att äta gröt istället för müsli och mackor - får prova det när jag kommer hem (vi åker hem till Stockholm imorgon), för nu har jag kokat en massa äppelmos också. Jag var alldeles burpig och hade sån jobbig halsbränna att jag tog en Losec mitt på dagen, fast jag brukar försöka härda ut under dagarna och först ta tabletter framåt kvällen för att kunna sova. Och så det här med revbenen då. Det värker i revbenen mest hela tiden, och det verkar inte hjälpa nåt vidare när jag ligger ner heller.
Annars har det varit en underbar dag; det var lite mulet, men varmt, i förmiddags, och vid lunch sprack det upp och blev soligt och med bara en svag bris. Så vi passade på att ta en stund på stranden, antagligen för sista gången i år (om vi inte hinner en stund imorgon också). Blev dock nypt i handleden av en liten bebiskrabba, för första gången nånsin, tror jag - vet inte hur den kom upp där.
Och nu springer Alfred fram och tillbaka i vardagsrummet, eftersom det är DN-galan i friidrott på tv, och han har tjatat om "springa fort på tv" sen VM slutade i söndags.
Men imorgon är det slut på sommarstugelivet för i år, tyvärr. Är dock oerhört tacksam för att ha kunnat vara här nere i hela nio veckor (varav en i Frankrike, men annars bara på västkusten) ändå, och dessutom att ha blivit uppassad av min mamma hela tiden, det har varit fantastiskt lyxigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar