torsdag 29 januari 2015

Vår lägenhet!

Nämen! Jag bloggade det här igår kväll och klickade på Publicera, men såg först nu att den inte gick upp! Nytt försök nu då.
Det här är förstås en länk som inte kommer funka om några veckor, men tills dess: här är vår lägenhet! Om ni känner någon som vill ha en superfin trea söder om söder i Stockholm så tipsa gärna om den här!
Christopher glömde sin datorladdare när han åkte till jobbet i morse, och eftersom ingen annan på kontoret har Mac så fick han komma hem när datorn laddat ur, men det passade bra eftersom han började känna sig sjuk. Han hade ont i lederna, så han trodde att det var början på influensa, men jag gissade på att han mest var utmattad, för han har sovit ungefär lika lite som jag och jobbat stenhårt på att få ordning i lägenheten, så när fotograferingen var över så släppte liksom allt. Så han låg och vilade (och jobbade) i sängen i några timmar, och nu mår han bättre som tur är - för vi har ju det värsta kvar, så han har inte tid att bli sjuk än - vi har ju visning om 11 dagar!
Idag har jag rensat bland mina klänningar. När jag hämtat Alfred hämtade jag upp fyra lådor från källaren och en som jag hade i klädkammaren, provade nästan allihop och delade upp dem i en spara-hög, en skänk/sälj-hög och en ta-till-sommarstugan-i-påsk-hög. Det blev en låda, två och en halv vakuumpåsar och en hög med 22 klänningar jag ska göra mig av med när jag var färdig, och jag känner mig jätteduktig faktiskt. På bilden saknas en hög som jag redan lyft in till sovrummet för provning framför spegeln...
Och nu sitter Lilly i soffan när klockan snart är midnatt - de turas tydligen om att krångla på kvällarna nu för tiden, våra tjejer. Ska strax gå och lägga mig och försöka få med henne. God natt!

2 kommentarer:

  1. Åh, bor ni där? ;) Märkligt hur en lägenhet helt plötsligt ser ut som en helt annan när man skalar bort allt man använder (i princip)!

    För övrigt väldigt fin lägenhet! Håller tummarna att ni får det ni begär och lite till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet, jag har inte sett den så tom sen vi flyttade in! ;) Och tack!

      Radera