fredag 9 januari 2015

Klänningsbonanza

Idag var en mycket bättre dag, jag var glad och tjejerna var glada - jag sov bättre inatt, efter att ha smitit till soffan vid halv tre, och vid halv sju kom Flora vandrande ut till mig igen! Roliga unge.
Vi sov inne idag också (men jag var tvungen att söva Flora i selen efter att hon vägrat somna i sängen), så då fick jag dessutom lite extra vila. När vi hämtade Alfred fick tjejerna gå runt och kolla lite på gården när vi skulle gå - de tycker det är jätteroligt att följa med in på förskolan, och nu fick de känna lite på gården också. De är så söta, de vet att de ska lägga sig på mage och backa när de ska ner för trappsteg, och idag gjorde Flora det även när hon skulle ner för en liten liten kant runt ett träd också, och Lilly lägger sig på golvet typ en meter före kanten. Gullungar!
När vi kommit hem bestämde jag mig för att de skulle få prova att gå själva ända upp från vagnförrådet, och bortsett från att de först gick mot gatan och försökte smita lite så gick det jättebra! Jag fick lyfta Flora de första stegen för att få igång henne, men sen var båda superduktiga och gick själva ända upp till andra våningen.
När Christopher kom hem hade han med sig klänningarna vi beställde från och till USA - hans kollega har kommit hem efter jul nu och hade med sig dem. De är jättefina! Ett par av dem är på gränsen för Lilly redan - de sitter perfekt nu, men tyvärr kommer hon kanske växa ur dem snart, men vi får se.

De här köpte vi två av varje - de fanns bara i en färg.
Och här är de där som jag beställde från H&M till nästa jul.
Och de här två var också med i H&M-beställningen - tillsammans med en mörkblå med vita små prickar i samma modell. Det var 3 för 2, så vi tog två i samma färg - jag klär dem ju sällan likadant, men ibland är det ju ganska gulligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar