tisdag 20 januari 2015

BVC-rapport

Åh, så skönt! Flora har inte halkat ner från sin kurva, utan ligger stadigt på två kurvor under medel. Lilly däremot har klättrat lite uppåt, så hon ligger bara en halv kurva under medel nu. Flora väger nu 8 460 g och är 73,9 cm lång (en aning över kurvan i längd och precis precis under i vikt), och Lilly väger 10 200 g och är 78,2 cm lång.
Flora var väldigt blyg och orolig i början, och ville absolut inte sättas ner på vågen och läggas på mätbrickan, utan grät och grät även fast jag höll i henne. Lilly var modig och nyfiken dock, och så småningom kom Flora igång när hon fått sitta hos mig och titta först. Hon är mer som Alfred; han har alltid varit försiktig och velat titta före han provar saker - enligt Louise Hallin är detta typiskt för blyga barn, och hon hävdar att de oftast är väldigt intelligenta. :) Så vi kör på det. ;)
Nu ska jag fortsätta röja! Vi har nog bestämt oss för en mäklare nu, fast vi ska ta ett slutgiltigt beslut imorgon. Men vi räknar med att fota lägenheten redan på tisdag, så nu är det fullt upp på alla fronter här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar