torsdag 22 januari 2015

På äventyr i källaren

I morse följde jag och tjejerna med vår granne Stefan och hans två barn Nora, 3 år, och Mateo, snart 8 månader, och hängde i en tom lokal i vår bostadsrättsförening. Tjejerna fick gå alldeles själva ner för trapporna och i källargångarna.


Där fanns det spännande saker att upptäcka!
Men när vi väl kom till lokalen - dit vi gick för att det finns gott om plats att springa runt - var Mateos gåstol allra mest spännande. Flora och Lilly hjälpte till att köra honom, och sen fick de låna den själva också.
Vi sålde vår gåstol för ett tag sen, för att tjejerna bara klättrade i och ur den, och det kändes mest farligt - men idag när vi hade koll på dem hade de jätteroligt i en!
När vi hämtade Alfred åkte vi pulka igen, för det har snöat hela dagen, och på eftermiddagen/kvällen har jag och Christopher fortsatt att röja och rensa. Imorgon ska vi träffa mäklaren vi valt, och på tisdag ska vi fota, och det känns faktiskt som att vi kommer hinna få fint till dess med god marginal, om inte mäklaren säger något helt oväntat om vad vi behöver göra imorgon. Nu: tvagning och mammaläggning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar