måndag 12 januari 2015

Köp mina kläder!

Jag har äntligen tagit mig för att lägga upp lite kläder jag sorterat ut på Tradera. Inga barnkläder än, utan mina - det är kläder jag tycker om men av olika anledningar aldrig använder längre, så det verkade bättre att försöka sälja dem än att ha dem liggande. Några är märkeskläder (Jenny Hellström, Rodebjer, Whyred), och några är från Japan - det gör lite ont att sälja dem bara därför, men som sagt: jag använder dem inte längre. Men någon av er som läser kanske gillar dem? Auktionerna går ut nästa söndag, den 18 januari, så gå gärna in och kolla! Man hittar alla mina auktioner på den här länken.
Eftersom jag är så sentimental passar jag på att lägga upp bilderna på dem här också, så jag kan minnas dem (ifall jag nu får sålt dem, det vet man ju aldrig)...
Mjuk trikåkjol från Rodebjer, längd strax under knät, stl M
Supersöt H&M-jacka, som jag aaaaldrig använder fast jag tycker den är jättefin. Det är nog mest för att modellen inte funkar till klänning, tror jag. Stl S, fast passar mig som normalt är M.
Knälång kjol som jag köpte i en kimonobutik i Tokyo. Typ thaisiden däruppe och chiffong med foder nedtill.
Stretchig klänning, också från Tokyo. Fin och sitter snyggt, men den är inte riktigt jag, tyvärr.
Också en japansk klänning. Rätt cool faktiskt, för den är av regissören Sofia Coppolas klädmärke Milk Fed som bara såldes i Japan. Stl S, för de sålde inte större storlekar än så, men den är stretchig (smock upptill) så den passar. Men brunt och jag går inte riktigt ihop...
Mörkgrå klänning i nån sorts ullmix från Benetton. Ballongmodell på kjolen.
Tegelröd omlottkofta i tunn och mjuk ull från Whyred. Stl XS, bisarrt nog, men är definitivt mer som M. Den hade legat i träda i några år, men så provade jag den igen igår. Den är fin, men inte min stil, plus att den var för varm för mig. Jag har en grej med att jag inte klarar av att vara för varm, men om man är lite frusen av sig är den nog jätteskön!
Älskar den här lilla gula ballongklänningen från MQ! Men ska jag vara ärlig (och det ska jag ju här på bloggen såklart, men på Tradera kunde jag ju utelämna vissa små detaljer) så är den rätt svår att röra sig i. Det är nämligen ingen som helst stretch längst ner, så man måste gå med små små steg. :) Men den är ju så söt att det näääästan är värt det. Fast inte riktigt. Om det finns någon som till äventyrs älskar bandet Fibes, Oh Fibes! kan jag lägga till den lilla kuriosan att jag har kramat sångaren Chris när jag haft på mig den här klänningen, då jag hade den på en midsommarfest när han var tillsammans med min lillasyster. ;)
Whyred-t-shirt, stl S, men också mer som en M. I teorin fin, men det är tydligen så att jag och Whyred inte riktigt går ihop, för jag tycker inte jag passar i den.
Jenny Hellström-denimkjol. Den här köpte jag när jag bodde i Malmö en period 2003 och hade en strikt budget på 100:-/dag i genomsnitt, eftersom jag lämnat min dåvarande sambo i Stockholm och jag betalade för både andrahandsboende i Malmö och vår lägenhet i Stockholm. Men så såg jag den här kjolen, som kostade 800:- och blev kär, så jag levde på typ ingenting resten av månaden för jag så gärna ville ha den. Men nu tycker jag inte jag är fin i den längre, även om jag fortfarande tycker att kjolen i sig är fin. Stl M.
Och här, på tal om att sälja! De här overallerna tänker vi lägga upp på Blocket, men om någon här vill köpa dem så säg bara till! Det är en brun och en vit "björnoverall" (fast färgen blev konstig på bilden på den vita, men den är kritvit i verkligheten) från H&M i stl 62. Pris kan diskuteras om nån är sugen på dem!

Tre mössor i stl 62 med öron som passar bra under overallerna har vi också.
Och så har vi också den här overallen som vi fick men aldrig har använt, stl 0-3 månader. Tjock och varm, med löstagbara fötter och vantar. 
Och små stickade bebisvantar, men bara ett par. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar