lördag 7 december 2013

Produktiv dag

Jag har haft en oerhört produktiv dag, trots att den började ganska kasst. För andra natten i rad fick jag bara ungefär 3-4 timmars sömn, pga en massa skrik så vi somnade sent och sen matning och krångel 3-4 timmar senare. Anyway, Christopher tog med sig Flora när han gick upp med Alfred, och efter lite matning och blöjbyte på Lilly fick jag sova i två timmar till. Sen gick jag upp vid 11 och var ändå på ganska dåligt humör och hade dåligt tålamod, eftersom jag egentligen behövt sova mycket mer.
Men sen tog jag tag i mig själv, och gick först och köpte mjölk med Flora i BabyBjörnen och Alfred i handen. Alfred tyckte det var roligt med snön som fallit igår och i natt och gjorde spår och halkade runt, så jag blev på lite bättre humör, och sen kunde jag sätta fart. Så jag har duschat och tvättat håret (vilket ju inte händer så ofta nu för tiden) och duschat Alfred, bakat lussekatter (eller snarare: jag satte degen, men Christopher fick baka ut dem eftersom jag var fast i amning när det var dags för det), kryddat vin till glögg, satt ihop och dekorerat ett färdigt pepparkakshus från IKEA, gjort brända mandlar och lagat middag (och brunch också när jag tänker efter: french toast med bacon och lönnsirap) - och känner faktiskt att jag ändå inte försummat barnen utan hunnit med alla tre rätt så bra.
Imorgon kommer några av gudföräldrarna (både Alfreds och tvillingarnas) och några till på adventsfika, så det var därför jag var tvungen att hinna med allt idag. Hoppas på att få sova lite mer i natt, det hade varit väldigt skönt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar