fredag 13 november 2015

Uppföljning

Mamma kom hit vid halv tre idag, så hon följde med mig och hämtade på förskolan. Alfred var ute på gården, så vi sa hej till honom först, och så gick mamma in till tjejerna medan jag pratade lite med en av Alfreds fröknar. När jag kom in några minuter senare hade antagligen Flora och Lilly trott att det bara var mormor som skulle hämta dem, så när jag dök upp blev de helt till sig av förtjusning: båda skrek i falsett och rusade fram till mig och kastade sig mot mina ben, och Flora började gapskratta av pur lycka. Så jag tror nog att de älskar mig ändå. :)
När jag ändå gör lite uppföljning här så kan jag nämna att det där med att jag inte mådde bra för några dagar sen har blivit bättre: jag är inte yrslig längre, och mår inte illa, men jag har ganska ofta ont i övre delen av magen och har halsbränna ibland, så jag tror att jag kanske har en släng av magkatarr. Om det inte blir bättre snart får jag nog gå och kolla upp mig och se om jag bör ta medicin.
Dunkandet i höger öra som jag hade i våras och somras var borta ett tag, jag tror att det försvann på Kreta när jag kände mig mer eller mindre totalt avslappnad, men nu är det tillbaka with a vengeance, känns det som ikväll.
Var det något mer tro? Ja, lössen verkar ha gett upp helt efter den andra behandlingen, men i förrgår fick jag veta att ett par barn på Alfreds avdelning på förskolan hade löss nu, så vi måste hålla koll så att inte Alfred har blivit smittad igen.
Och vår fina Baby Jogger City Select som vi sålde till en gammal kompis bror visade sig ha en spricka i ramen, så vi fick ge dem prisavdrag motsvarande vad det kostar att köpa reservdelen. Lite surt, för det är rätt kasst andrahandsvärde på den vagnen, upptäckte vi när vi kollade Blocket. Konstigt, för det är ju en svinbra vagn! Fast inte lika känd som Bugaboo, det är nog mest därför. Men men. Vi använder den ju aldrig längre, så det var väl lika bra att bara få den såld, antar jag. Nu: fredagsfilm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar