tisdag 24 november 2015

Dans dans dans!

I morse startade inte bilen igen, och vi hade gjort slut på de gratis starthjälper vi får genom våra båda vägassistansförsäkringar, så det var bara att stoppa ungarna i Cargobiken i kylan och cykla iväg till förskolan (där jag fick veta att nu går det höstblåsor - det hade jag inte ens tänkt på, men då är väl det nästa livade grej vi får). Vi hade planerat att åka och köpa nytt bilbatteri idag, men det gick ju inte heller då. Jag ringde min vän Emils mamma, som bor i stan, och frågade om de kunde tänka sig att hjälpa oss med startkablar, men istället tipsade hon om en supertrevlig bilverkstad, så de kom och hämtade bilen efter en kvart och satte in ett nytt batteri åt oss till ett bra pris istället, så det var ju toppen.
Timmarna efter förskolan idag var lite jobbiga, för barnen hade varit inne hela dagen idag eftersom det regnade och blåste halv storm, så Alfred var tokspattig och bara bråkade med tjejerna hela tiden. Efter ett tag började det flimra för mitt högra öga och jag började få ont i huvudet, så jag lade mig på golvet en stund och sa åt dem att de måste sluta bråka. Det hjälpte mot flimrandet, men inte mot bråkandet... Men när jag lagade mat (körde ännu en vegetarisk dag faktiskt: jag gjorde en svamppaj, för det åt jag en dag på Kreta och det var så sabla gott. Min blev inte riktigt lika god, men jag gjorde å andra sidan varsin liten mini-jordgubbspaj till efterrätt, så det vägde upp det hela.) lät Christopher Alfred springa som en liten tok runt runt mellan rummen så han fick ut lite överskottsenergi åtminstone.
Jag hade på min iTunes på shuffling i köket, och efter maten kom Princes "I Could Never Take the Place of Your Man", och Flora fick feeling. Hon och jag dansade jättelänge, och sen kom Lilly och Alfred också, så nu har barnen ännu en ny favoritartist. :)
(Jag gillar inte att Alfred knuffar Flora i slutet av videon - jag märkte det inte när det hände, och hon sa ju inget, så det var väl inte så farligt, men inte okej.)
Flora älskar verkligen att "hoppa dansa!"
Jag antar att de blev lite extra uppe i varv av allt dansande, för när jag skulle lägga tjejerna höll de på såhär ett bra tag. Lite segt när jag bara ville få dem att sova, men ändå väldigt gulligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar