måndag 2 november 2015

Barnen uppdelade

Sitter och väntar på bussen hem från stationen, för att jag varit på en extra mönsterkonstruktionskurs för att ta igen för det jag missade på Kreta. Det går långsamt framåt: idag sydde jag min första toille (ett test i ett enklare tyg) för att kunna justera konstruktionen. 
Idag har jag haft tjejerna hemma medan Alfred varit på förskolan, så som vi har lagt upp det på måndagar nu. De har haft roligt, och det har varit mycket mindre bråk än när alla tre barnen är hemma. Jag fick en släng av dåligt samvete för att jag delat på barnen, men kom sen på att Alfred trivs bra på förskolan, plus att han hade mig och Christopher för sig själv i två år, åtta månader och fem dagar innan Flora och Lilly dök upp, så det är väl inte mer än rätt att de kan få lite mer egentid också. Eller ja, tvillingdelad egentid då, men ändå.
Och sen när Alfred kom hem var alla glada för att se varann, så jag tror att det här ska gå bra. Och gungan, vilken succé, vad de älskar den  där gungan vi har satt upp! Det knakar lite i päronträdet när Alfred gungar som högst, så jag hoppas grenen håller...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar