torsdag 19 november 2015

Sjuk fast inte särskilt

Vid lunch idag fick jag ett samtal från tjejernas avdelning på förskolan: Lilly hade 38,3 i feber. Så istället för att gå ut och äta ärtsoppa och pannkakor som jag och Christopher tänkt fick jag hoppa in i bilen och hämta mina fina små tjejer. Som tur var var det inget större fel på Lilly, hon kändes knappt varm, men hon hade varit lite hängig på förmiddagen, sa fröken.
Flora fick förstås följa med hem, för det hade inte funkat att lämna kvar henne när hon sett att jag kommit, men imorgon (om inte hon fått feber) tänker vi faktiskt prova att lämna henne och se vad hon tycker om det. Men med förbehållet att de måste ringa oss om hon är jätteledsen. Vi kan ju också försöka prata med personalen om att det vore bra om avdelningarna kan vara ute tillsammans så hon får träffa Alfred så hon inte känner sig alldeles övergiven. 
Efter nästan två timmars sömn stekte jag några pannkakor till barnen (Alfred var vi tvungna att hämta en timme tidigare än vanligt, för är man hemma med syskon får de andra tydligen bara gå mellan 9 och 14) och sen bar det av till tandläkaren som vi hade tid hos för tjejerna. Vi hade redan flyttat tiden tre gånger pga sommarlov, tids- och adress-miss och avlusning, så idag var det bara att åka, för Lilly kändes pigg. 
Det var inte populärt när tandläkaren försökte räkna tänderna på tjejerna, men det gick okej. 
Nu är jag på väg till min kurs och är strax framme i Lund, så hej hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar