fredag 6 mars 2015

Vi köpte huset!!

Jaha, nu var tanken att jag skulle skriva ett långt inlägg med bilder och tankar apropå att vi - trumvirvel - köpte huset idag! Men det verkar det inte bli något med eftersom jag ligger fast under en liten liten tjej som vägrar sova om hon inte får ligga på mig. Nu har jag legat härinne i nästan prick en timme, och innan dess var Christopher här i en halvtimme. Vi har verkligen inte roliga kvällar just nu. Båda tjejerna är snoriga och hostiga, så det gör ju allt värre, men Lilly är redan på bättringsvägen och somnade åtminstone efter trekvart ungefär. 
Jag såg i min TimeHop härom dagen att jag för två år sen var less på 45-minutersläggningar av Alfred - vad bortskämd jag var då! Trekvart är ju ingenting om man jämför med nu... Minns inte att han vaknade en gång i halvtimmen hela kvällarna heller, så det var ju rena semestern.
Nåväl, nu blir det ju helg åtminstone, så om jag inte kommer loss härifrån så kanske jag hinner berätta mer i helgen istället. Pallar inte att skriva allt jag tänkt på mobilen nämligen, plus att jag har bilderna i datorn. Vi har köpt ett hus!! Galet läskigt och roligt samtidigt.

2 kommentarer: