måndag 9 mars 2015

Vår i luften!

Det var en underbar vårdag med 15 grader och sol idag, och det kommer jag tillbaka till strax - först en bild på när Lilly hjälpte mig laga mat igår kväll. Hon klättrade upp på pallen och började stoppa i potatisar i matberedaren (vi skulle göra potatisgratäng), hon nådde precis och var så duktig! Häftigt att alla våra barn snart kan vara hjälpredor istället för stjälpredor. :)
Och min TimeHop idag: ligga på golv-perioden inleddes för två år sen. När jag är nygravid trivs jag bäst på golv på grund av yrsligheten. Oh vad jag inte saknar den!
Idag då: vi gick ut hela familjen för att Alfred skulle få testa sin nya sparkcykel utomhus och träna på sin springcykel. Men först tittade vi på vintergäcken som växer precis utanför porten.
Tjejerna invigde skaloverallerna vi just köpt begagnat till dem; smidigare plagg än jag tidigare trott!
Sparkcykling!
Vi hann med två olika lekparker, tjejerna sov för lite (ungefär en timme var i vagnen) och fick istället prova roliga grejer som gungbräda, Christopher såg Håkan Juholt (han bor ett par hus bort men jag missade honom för jag var i tvättstugan - det var samma när jag bodde granne med Mikael Wiehe i Malmö; jag såg honom aldrig. Kass kändisspottare!), och det var en helt underbar dag! Tills Flora blev smått hysterisk på eftermiddagen av trötthet och förkylning och bara vägrade somna fast vi åkte bil, och vi trodde hon fått öroninflammation, men till slut somnade hon och nu mår hon bättre.
Men den där datorn jag köpte i torsdags har jag fortfarande inte hunnit packa upp... Nån gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar