måndag 2 februari 2015

Idag

Tänkte skriva kvällens dagliga blogginlägg, men min hjärna står still. Vad har hänt idag egentligen? Alfred fick besök av grannflickan han lekte med i fredags en liten stund, Flora åkte rutschkana på vakuumpåsen vi fixade med halsdukar och mössor och grejer, och har blivit lite mindre rädd för dammsugaren, Lilly har tränat sin falsettröst. Vi försöker ge alla tre barnen samma mat som vi äter så ofta vi kan nu, och det känns så roligt! Alfred säger för det mesta att han inte tycker om det, men han smakar i alla fall, och om han verkligen vägrar att äta tar vi fram nån korv eller köttbullar eller nåt ur frysen, och tjejerna äter mycket bättre nu än för nån månad sen.
Vad gäller flyttföljetongen här så kom vi på igår kväll att vi kanske skulle kunna bo i Landskrona och pendla till Malmö - det ska ta 28 minuter med tåg, och det är ungefär som att åka härifrån där vi bor nu till Fridhemsplan... Men idag har vi blivit avrådda från Landskrona av diverse malmöiter på Facebook, men folk som faktiskt bor i Landskrona är mycket mer positiva (jag har frågat i tvillinggruppen och fått några svar än så länge, och min vän Emils föräldrar bor där och han gillar det också). Men vi har å andra sidan i samma tråd fått en massa tips om områden som är bra strax utanför Malmö som vi inte riktigt hade koll på, så nu får jag nog också bli Hemnetknarkare tillsammans med Christopher så ska vi väl kunna hitta nåt så småningom. Och här hemma röjer jag i alla lådor och gömmor och är så duktig på att göra mig av med grejer, jag som aldrig brukar klara att släppa något - en kompis frågade mig till och med vad vi har tänkt att fylla huset med om vi köper hus, och det hade han kanske en poäng i. :) Men jag tänker mest på att flytten och magasineringen ska bli enklare, sen får vi väl bo lite luftigt för en gångs skull. ;) Men det är nog ingen fara, för jag har så mycket grejer att även om jag slänger en massa så har jag nog ändå mer än de flesta kvar.
Just ja, jag och Alfred har bakat semlor idag också. Nu är han verkligen en hjälpreda på riktigt och det är så roligt! Och alla barnen fick varsin egen minisemla och var mycket mycket nöjda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar