fredag 6 februari 2015

Flyttångest

Jag börjar inse att jag inte ens kan föreställa mig hur fasansfullt jobbigt det kommer bli att flytta - allt jobb det inneburit bara att fixa för en fotografering och visning och hur hysterisk Flora blir så fort jag börjar röja med nånting. Och vi ska dessutom flytta flera gånger: först till vårt sommarhus, sen till hyrhuset i Falsterbo, sen till nåt eget. Om vi inte lyckas hitta något vi vill köpa under somnaren, men då har vi ju problemet med dagisplatser som måste ordnas på alldeles för kort tid. 
Men det får gå - det måste ju gå. Och tjejerna växer ju, kanske att Flora kan bli en aning mindre orolig med tiden..? Åtminstone så det blir hanterbart. Idag har jag varit förvånad de korta stunder hon haft roligt och lekt istället för att stå och skrika och dra i mina ben. Sorgligt, och ångestframkallande för mig, eftersom jag både får dåligt samvete för att jag inte kånkar runt på henne hela tiden och för att jag blir så trött på hennes gnällande.
Nu måste jag gå och tvätta mig och lägga mig innan Flora vaknar - Lilly är redan uppe för att vi inte fick henne att somna om när hon vaknade till. Kvällarna alltså... Ingen ordning på nåt. 
Och en liten bisats: jag har hållit mig frisk en dag till. Jag andas inte ut riktigt än dock. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar