lördag 7 februari 2015

Kalaschock

Oj, vad Flora förvånade mig idag! Vi tog en liten stund från sista-dagen-före-visningen-fixandet och åkte iväg på Alfreds kompis Sixtens fyraårskalas, och när vi tagit fika och jag sagt mig ner med Flora i knät så gick hon ner och iväg DIREKT! Den där lilla ungen som de senaste veckorna gråtit hysteriskt bara jag gått på toa lämnade mig efter en minut för att gå och leka med främmande barn och nya leksaker! Jag höll på att trilla av pallen i ren chock. Hon var hur kaxig som helst. 
Så uppenbarligen skulle det vara roligt för tjejerna att gå på öppna förskolan ibland, men jag har kollat upp det, och de som finns här i närheten har bara öppettider som inte passar med våra tider över huvud taget. Nu såhär i vabruari skulle jag visserligen inte vilja släppa ut dem bland en massa leksaker som andra ungar tuggat på, men senare i vår kanske. Möjligtvis att vi kan få ihop det någon dag när Christopher kan hämta Alfred, vi får se. 
Nu har vi missat första deltävlingen av Melodifestivalen pga läggningar och städning, men vi har spelat in det så vi får försöka se det en annan dag. Jag hann i alla fall se lite av Gossmans låt (DN:s Hanna Fahls namn på Eric Saade), och den var ju klämmig. Eller som min vän och tjejernas gudmor Jennie kommenterade på Facebook: "Lite konstigt att Anders Svensson ändå kan sjunga o dansa på det här hejjiga viset" ;) Lite lika är de allt, boråsfotbollsspelaren och Saade. 
Jag har desperat försökt hitta nåt ställe, gärna ett hotell, där vi kan äta brunch imorgon när vi måste vara borta hemifrån i fyra timmar drygt, men alla jag kände till verkar ha stängt. Men på Instagram ikväll såg jag att tvillingmammabloggaren Erika kan berika varit på Ulriksdal idag, så då kollade jag upp det, och de har afternoon tea! Så det blir det istället, ska bli hur gott som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar