söndag 12 juli 2015

Mammas födelsedag






Idag fyllde min kloka, vackra karlmagnet till mamma år! Det firade vi med att ha släktkalas (efter att jag fått väcka alla barnen klockan nio för att gå upp och sjunga för henne, tillsammans med min systerdotter Stella som sovit över från igår). Mamma hade bakat kakor och tårtor, och vi blev ungefär 25-30 personer, fast det bara var närmsta släkten som kom... Men alla är så trevliga, så det gjorde inget att vi blev många.
Alfred tog kort på mormor med systemkameran innan kalaset, och det blev ju riktigt bra, efter att jag instruerat honom att försöka sikta in henne i mitten av bilden efter några suddiga första försök.

Lilly var nyfiken på alla som kom.



Men Flora var extremt skeptisk till att få besök.


Vi matchade med blomklänningar.Och ungefär såhär lätt är det att få med Alfred på bild numera.








Mammas söta kusin Inger kröp upp för att titta lite på våra sovloft.
Det var ett bra kalas; gott fika, trevligt sällskap, barnen fick leka med sina sysslingar, de som ville fick titta på Wimbledonfinalen, en av mina sysslingar kom med en söt liten valp som Alfred fick ge vatten och lite knäckebröd och han blev helt exalterad när valpen slickade på honom (bra, jag kan få en allierad i fajten mot Christopher om att någon gång skaffa hund!). Efter kalaset gick jag, Alfred och hans syssling Agnes och badade, och Alfred vågade simma och vattnet var superskönt, och när jag lade Alfred ikväll sa han "Mamma, du är bäst och snäll." :)
Och här är min bästa och snälla mammas studentbild, som står här i sommarhuset:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar