tisdag 2 juni 2015

Innedag och mathandling

Idag har vi inte varit utanför dörren, bortsett från en snabb tur ut på balkongen för att titta efter grannens hund och nåt flygplan (som vi kom på antagligen är på väg till Kastrup och inte Malmö, men jag vet inte säkert), för det har varit sånt pissväder, plus att Christopher har jobbat och jag har packat upp lite mer. Det är ju lite synd om Alfred som är van att gå på förskolan, att vara hemma med bara oss hela tiden, men å andra sidan leker han och Flora och Lilly rätt så bra ihop nu, så jag hoppas han klarar sig. Han får dock se lite för mycket på film... Bara det blir lite varmare snart så kommer vi kunna vara ute mer - imorgon åker vi upp till stugan, så då kan vi vara på stranden också.
Inte så mycket att berätta om idag, bara att tjejerna pratar mer och mer, mycket obegripligt babbel främst från Lilly, men fler riktiga ord från dem båda också.
Jag glömde berätta en rolig grej från igår dock: när vi var och handlade så hade vi ingen vagn, utan alla barnen gick själva. När vi gått omkring bland bröd och kex en stund och vi vuxna tyckte vi var färdiga att gå vidare bestämde sig Flora och Lilly för att handla lite själva. Lilly gick först och drog rullkorgen och plockade ner kakpaket i korgen, Christopher rusade efter och plockade upp, Flora plockade ner ett paket, Christopher ställde tillbaka, Lilly tog ett nytt, Topher ställde tillbaka, Flora tog ett nytt, och han hann aldrig ikapp - jag kunde bara inte sluta skratta, så jag hjälpte inte till ett dugg, för det såg så oerhört roligt ut! :) Sen drog Lilly korgen genom hela stora butiken helt själv, hon var hur duktig som helst.
Nu ska jag gå och plocka ur den tredje tvättmaskinen jag kört ikväll och försöka hitta plats att hänga upp det, eftersom vi varken köpt torktumlare eller tvättlinor än, och sen ska jag gå och lägga mig före klockan ett inatt, tänkte jag. Är helt slut, jag måste gå och lägga mig tidigare - men det löser sig nog i stugan eftersom mamma ju är min mamma och fortfarande påpekar att jag bör gå och lägga mig i tid. :)
Christopher tog förresten superfina foton på tjejerna idag när de satt i fönstret i trappan upp till tredje våningen, men jag orkar inte lägga in dem i datorn ikväll, så det får bli imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar