lördag 20 juni 2015

Duvorna och ryggen

Titta! Här är våra små duvor! De har gått omkring i trädgården större delen av dagen idag, helt orädda för oss. Jag vet inte hur länge skogsduvor lever, måste kolla det, för jag undrar om det kan vara samma par som har varit här flera år tidigare. Nu har jag googlat och inser att det nog inte alls är skogsduvor utan ringduvor, och de lever allt från tre till tretton år, så det är möjligt att det är samma och att de blivit vana vid oss.
Nu över till följetongen om min rygg! Jag fick komma tillbaka till Ingrid idag på förmiddagen, och Alfred ville med för att leka med Lisa och Olle, men det blev att hela familjen fick åka med för att tjejerna inte ville släppa iväg mig. Ryggen kändes lite bättre redan när jag vaknade, och efter Ingrids behandling kändes den nästan bra! Jag var fortfarande lite sned, men mycket mindre i alla fall.
Det har blivit lite värre under dagen, men inte på långa vägar så illa som igår, och det har mest varit trötthet längre upp än smärta i ländryggen, så jag tror det kommer bli bra snart.
Alfred stannade och lekte med Lisa i någon timme, sen åkte de ner till stranden på vår gata för att fiska krabbor, och sen var Lisa hos oss ett tag. Här leker alla barnen flygplan tillsammans.
Sen kom även grannsysslingen Maja hit och tog över lekandet när Lisa skulle hem, så vi har haft full rulle hela dagen. Vädret har varit soligt och fint ungefär halva dagen, men väldigt blåsigt och rätt kallt mellan varven. Första försöket på stranden vid krabbfisket var alldeles för isande kallt för att bada, men lite senare på eftermiddagen gick jag ner och tog ett snabbt dopp.
Våra små tjejer utvecklas så det står härliga till här nu, men det berättar jag mer om när de blir 20 månader i övermorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar