tisdag 18 augusti 2015

Min födelsedag

Hurra för mig idag, för idag fyller jag år! :)
Jag har blivit ordentligt firad med mycket fler presenter än jag förväntat mig på en ojämn födelsedag, supergod hallongräddtårta, sol och bad och jag älskar att fira födelsedag, så jag är mycket nöjd! Det har bara varit vi i familjen; vi fem och mormor, och så har Stella varit här några timmar.
Jag har fått kläder, underkläder, presentkort på ansiktsbehandling, sneakers, elektrisk fotfil, äppelsvarv, dvd-box, smycken, presentkort på både H&M och Zara och en teckning från Alfred. :) Och kanske nåt mer som jag redan glömt.
Det har varit varmt och soligt idag igen, men alldeles för blåsigt för att vara på stranden, men vi har åtminstone varit nere och badat flera gånger. Jag försöker verkligen maxa min sista vecka som föräldraledig. Usch, det är sorgligt att tänka på faktiskt, att jag aldrig mer kommer kunna få vara hemma så här lång tid med mina barn! Det har verkligen varit underbart, om än jobbigt mellan varven. Det här året som har gått har enligt "Liftarens guide till galaxen" varit svaret på frågan om livet, universum och allting, och det kan jag nog hålla med om att det faktiskt har varit. Jag får helt enkelt se till att göra även 43 (och kommande år) till det också.
Hurra för mig med mina två bästa födelsedagsvideor, båda danska (jag är ju halvdansk)!

I den här videon skymtar min danske bror förbi som statist. :)

PS: Flora premiärbajsade på pottan idag! Hon verkade tycka att det var lite läskigt... Och Lilly börjar få koll på att kissa utan blöja, helst på marken.

2 kommentarer: