måndag 3 augusti 2015

Drömdag på stranden

Äntligen kom de; solen och värmen, och dessutom utan blåst! Jag smorde in barnen noga, och mig själv slarvigt (så nu har jag en röd rygg med blekare strimmor här och där) och så drog vi ner till stranden - Christopher åkte hem till Landskrona på morgonen för att måla och bygga, men mamma och Agnes var med mig och barnen.
Och jag fick i allihop i vattnet! Flora och Lilly inte längre än till rumporna, men ändå. Alfred hittade sin gamla badring som han var livrädd för när han var liten, men idag tyckte han den var superkul.
Jag är nästan brädad av Agnes nu för tiden. :)
Och av mormor, för den delen.
Det var mycket nakenspringande idag, hur mysigt som helst.
När tjejerna var ute i vagnen med mormor och Agnes var hemma och åt lunch hittade Alfred två pojkar på stranden att leka med en stund.
På något konstigt vänster hade jag inte en lugn stund fast jag hade hjälp med barnen nästan hela tiden, så jag är helt däckad nu ikväll, och jag förlorade dessutom tålamodet med Alfred när han tjatade om att bada med mig när jag var tvungen att vara på land med Flora och Lilly (mormor var tvungen att springa hem en stund för att ta emot ett paket) - jag gjorde ett försök att ta på tjejerna simdynor och tog med dem ut i vattnet, men de vägrade släppas ner ur min famn, så när Alfred tjatade och tjatade om att jag skulle bada med honom blev jag till slut så irriterad att jag stampade ut mot honom i vattnet så det skvätte på honom så han blev rädd och började gråta och jag kände mig som världens elakaste mamma. Men det är schöven inte lätt det här med att försöka göra tre barn nöjda samtidigt, tyvärr. Jag bad om förlåtelse sen och vi blev vänner igen åtminstone.
Inatt sover Alfred med mormor ute i hennes lilla hus och jag ska försöka sova nu så jag orkar med natten med omlottvaknande och bröstkrafsande (jag låter fortfarande tjejerna amma ibland på nätterna, men försöker dra ner på det, men det är inte så lätt). God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar