onsdag 25 september 2013

Näsblod i mörkret

Annars var ju förresten dagens mest intressanta händelse att sitta på en toalett på Pizza Hut i Hötorgshallen med forsande gravidnäsblod och lampan slocknar (vi skulle ätit lunch på en cool japansk restaurang, men de hade kö och Christopher hade bara trekvart på sig, så det fick bli det något ocoolare Pizza Hut bredvid istället).
Jag satt på toan och så snöt jag mig och så fick jag näsblod - för första gången på länge, alltid nåt - och så blev det kolmörkt. Det var en sån där lampa som gick på nån sorts rörelsedetektor, och jag kunde ju inte se den i mörkret, så jag fick peta in lite papper i näsan och vifta som en tok, och efter en stund kom den igång. Men slocknade igen. Upptäckte sen att den var placerad precis under toalettens enda väggkrok, där jag såklart hängt jackan. Smart ställe att sätta den på.
Sen gick jag och handlade korv på Taylors & Jones med en papperstuss i näsan, av en förstående kvinna som sa att hon är helt säker på att tvillingar bara kommer till väldigt speciella personer som klarar av det. Det var fint sagt, tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar