lördag 30 april 2016

Lördag i Landskrona

Idag gick vi ut på stan en sväng, för jag hade fått så bra rabattkuponger till KappAhl, så jag ville gå och se om jag kunde hitta något där. Alfred och Flora cyklade, men Lilly vägrade sätta på sig hjälmen, så hon fick gå eller åka vagn.
Det är olika varianter av körsbärsträd överallt i stan, det är helt underbart!
Flora hittade några scilla som inte blommat ut än.
Christopher gick med barnen till en lekplats, så jag hann med både KappAhl (hittade två toppar, lite strumpbyxor och en t-shirt till Alfred) och H&M där jag köpte en skjorta med slips till Alfred, varsin t-shirt till tjejerna och ett par badbyxor till Alfred, och sen gick jag till Hemmakväll där jag köpte lite lördagsgodis åt oss alla fem innan jag mötte upp familjen igen.
Flora, som numera vägrar ha kläder på sig hemma (igår kissade hon i soffan, eftersom hon ännu inte kissar på pottan eller toan även fast hon inte vill ha blöja), och så ville hon som vanligt ut på balkongen. Hon var svinnöjd även fast det egentligen var för kallt (men ändå varmare än det varit fram till nu som tur var), och så fick jag håret fixat lite.
Det ringde på dörren på eftermiddagen, och det var grannbarnen som råkat kasta in en hundleksak i vår trädgård, så de fick komma in och hämta den. Lite senare ville Flora och Lilly titta på grannarnas hund Rocky från balkongen, och när vi vinkade åt barnen rusade de ut och ringde på hos oss igen för att komma in och leka. Så för första gången sen vi flyttade hit har vi haft spontanbesök av grannar! Christopher skulle dock precis gå och hämta pizza, så barnen fick bara leka i kanske tio minuter, men vi sa att de gärna får komma tillbaka imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar