lördag 2 april 2016

Mer shopping

Det blev ett superkort inlägg igår kväll, för jag somnade när jag lade tjejerna och när jag kom ner frös jag så jag skakade och hade ont i magen och gick och lade mig rätt fort. 
Annars hade jag ju tänkt berätta att jag tog långlunch igår och köpte inte bara skorna till barnen utan även ett par byxor till mig själv och ett par extraglasögon, eftersom jag fick en halva priset-kupong när jag köpte de första. 
Jag som alltid alltid brukade ha klänning eller kjol (jag har ju över 200 klänningar) innan mammaledigheten har plötsligt börjat gå runt i leggings och mjuka byxor hemma jämt, jag vet inte vad som har hänt med mig. Kan iofs vara att de flesta av mina klänningar är så gamla nu att jag är trött på dem... Men de här byxorna tyckte jag i vilket fall var så snygga att jag blev glad när jag hittade dem på H&M - de var slut i rätt storlek på nätet, men det fanns ett par kvar i butiken här i stan. Samma sak med de mintgröna skorna till Flora, de var totalslut på nätet så jag köpte först varsitt par rosa till dem istället på nätet, men i stan fanns det ett par gröna i rätt storlek så dem haffade jag, och så fick Lilly ett par prickiga. De prickiga var dock så oerhört fina att jag nog måste köpa ett par till, men det fanns bara ett par i rätt storlek i butiken. 
Farligt att ha fått lön, jag vågar shoppa lite igen...
Fast vi hade svinmycket räkningar den här månaden - driftskostnaden för huset har under vintern varit sjukt mycket högre än de sa när vi köpte. Jag hoppas verkligen de går ner när värmekostnaderna sjunker snart, annars blir det inte roligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar