torsdag 24 mars 2016

Trädgårdsfix, cykling och bröllopslokal

Den här dök upp i min TimeHop idag, från för 4 år sen. Glädjen! :)
Alfred går! from Sara Reis on Vimeo.
Idag har vi varit och köpt pallkragar och jord och lite grejer (tyvärr fanns det inga röda vinbärsbuskar än, som jag tänkt köpa), och på Åkrabergs trädgårdar där vi var hade de även guldfiskar och karpar, så det blev som en rolig utflykt.
Sen fick Alfred prova att cykla på en riktig cykel för första gången - hemma har han ju full kontroll på sin springcykel nu, så vi tyckte det var dags att han fick prova Stellas gamla cykel som står här i Kärra.
Flora var så snäll och hjälpte till att putta på när det var trögt att komma igång.
Sen cyklade och cyklade han! Det gick jättebra att trampa, så han tränade på att svänga och bromsa och trampa fort. När han fått in tekniken på det ordentligt tar vi bort stödhjulen och ser hur det går. Jag var så stolt över honom för att han tränade jättelänge, det är inte ofta han har tålamod att hålla på länge med något.
Det var svinkallt ute idag, men jag grävde ett hål för en kommande vinbärsbuske (vår gamla håller på att dö, tyvärr) och krattade bort kvistar från trädgården, så det gick ju hålla värmen ändå.
Och sen bokade vi bröllopslokal för nästa sommar! Jag kom plötsligt på härom veckan att det ligger ett stort hus precis i närheten här, som visade sig ägas av Röda Korset, och så bokade vi in att gå och titta på det idag, och det var ganska så perfekt! Så nu har vi en av de största punkterna för bröllopet avbockade, det känns jätteskönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar