söndag 20 mars 2016

45 timmar

Den normala inkubationstiden för magsjuka är ju 12-48 timmar, och nu har det gått 45 timmar sedan Flora blev dålig, och än så länge mår jag och Christopher bra - ta i trä! Lilly och Alfred träffade henne ju inte förrän framåt 9-tiden nästa morgon, så för dem har det bara gått 36 timmar, så det blir till att hålla tummarna inatt också... Vi funderar lite på om det kanske kan ha varit något hon ätit - barnen tryckte tillsammans i sig 8 kiwis i fredag kväll, och även om de ätit kiwi många gånger förut så kanske det blev för mycket för Flora den här gången? Äh, det är ingen idé att spekulera, kanske att någon av oss blir sjuk inatt också, det är bara att vänta och se.
Idag var det fint väder igen, så efter att vi gjort marsipankycklingar och marsipanankor i förmiddags gick vi ut efter lunch (vi tänkte att så länge vi är utomhus och Flora inte petar på någon så är det ingen smittorisk) och gick till den nyrenoverade lekparken vid teatern. Där var hur mycket folk som helst, så vi fick stå och vänta på det mesta, men det var roligt ändå, särskilt studsmattorna!
Lilly (som blev kallad pojke av en pappa och en storebror, antagligen bara för att hon har blå skaloverall) älskade att hoppa! Men vägrade hoppa tillsammans med någon.
Alfred tog jätteskutt mellan små kullar.
Flora var skeptisk först, kanske för att hon inte kände igen sig, eller om det var för att hon var trött, så hon satt i vagnen och tittade på först, men så småningom kom hon upp och gillade också att hoppa. :)
Nu sover alla barnen (Flora fick faktiskt amma sig till sömns när hon bad om det, för hon har inte riktigt ätit ordentligt i helgen), så håll tummarna för oss inatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar